Szolgáltatásaink

Teljeskörű cégellátás Belegondolnia is rossz, hogy ha cége számára mindent a legolcsóbb helyről szeretne beszerezni, az mennyi utánajárást igényelne Öntől, vagy munkatársaitól? Termékkínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy minden kkv igényét ki tudjuk szolgálni, legyen szó professzionális, vagy közismert tisztítószerekről, irodaszerekről, papíráruról, autóápolásról, reprezentációs célú élelmiszerekről, üdítőkről. Ráadásul nagykereskedelmi tevékenységünknek köszönhetően, webáruházunkba regisztrált partnereink mindent kiskerárak alatt vásárolhatnak meg. Tegyen próbára minket! Regisztráljon és adja le első megrendelését!

FONTOS! Regisztrációját automatikusan csak egy kisebb mértékű kedvezménnyel jutalmazza a rendszer. Vegye fel velünk a kapcsolatot és a tevékenységének megfelelő kedvezményeket egyeztetés után állítjuk be Önnek.

Termékbeszerzés egyedi igények szerint - Ha az áruházunkban található termékkategóriákból bármilyen olyan termékre lenne szüksége, mely jelenleg még nem szerepel a kínálatunkban, széles gyártói és nagykereskedelmi partnerkörünkből gyorsan beszerezzük Önnek. Írja meg, milyen termékekre lenne szüksége!

Professzionális, ipari tisztítószerekkel kapcsolatos tanácsadás - Az előírások miatt óriási összegeket kell költenie ipari tisztítószerekre (pl.: HACCP), vagy speciális felhasználási igényeire jelenleg használt tisztítószerei nem nyújtanak kielégítő megoldást? Ráadásul használatukhoz még csak igazi szakmai segítséget sem kap? Társaságunk a Brilliance professzionális, ipari tisztítószerek kiemelt nagykereskedője és a gyártóval szorosan együttműködve minden speciális igényre találunk megoldást. Hívjon minket, ha költséghatékony, profi megoldást szeretne!

Gyors házhozszállítás - Bosszantó, ha rendelése után azzal hívják fel, hogy némely termék beszerzése miatt napokat kell várni a kiszállításra? Kínálatunkban csak olyan termékeket talál, melyeket saját raktárról, vagy valós raktárkészlettel rendelkező partnerektől szerzünk be, így 24-48 órán belül minden megrendelést ki tudunk szállítani. Regisztráljon és tegyen próbára minket!

Vásárlási kedvezmény munkatársai számára Modern szemléletű cégvezetőként fontos az Ön számára is, hogy amiben lehet, segítse munkatársait? Regisztrált partnerünkként munkatársai is jelentős kedvezményekkel vásárolhatnak. A részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot!

olcsobbat.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.